Behöver du åtgärda ditt enskilda avlopp?
Fyll i dina uppgifter så hjälper vi dig hela vägen!

Enskilt Avlopp – All Inclusive är
som det heter. Allt ingår.

Enskilt avlopp – All inclusive

Rätt system

Vi hjälper er med rätt system för ert behov och situation. Naturligtvis också med typritning, dokumentation och ansökningar vid behov. Du behöver inte kunna själv.

Enskilt avlopp – All inclusive

Pålitlig entreprenör

Självklart har vi rätt installatör för ditt enskilda avlopp. Våra anslutna partners är utbildade på våra system och säkerställer dina behov.

Enskilt avlopp – All inclusive

Underhållsfritt ägande

Anläggningen dokumenteras och tomten återställs. Kommunen får det de behöver och du får en komplett beskrivning samt bevis på din 10-åriga funktionsgaranti.

Enskilt avlopp – All inclusive. Vi löser allt från spadtag till spolning

Enskilda avlopp från FANN

Enkelt, tryggt och skönt

Ett väl fungerande enskilt avlopp är viktigt, men kan verka svårt och krångligt att anlägga avlopp för den enskilde. Med vårt ”All Inclusive” får du rätt system, rätt entreprenör, rätt installation och alla nödvändiga dokument runtomkring. Det enda du behöver göra är att luta dig tillbaka och njuta av ett underhållsfritt avloppssystem. Och glöm inte stänga toalettlocket efter dig.

Vi har haft små avlopp som livsstil sedan 1990. I mer än 40 år har FANN förmedlat fler än 70 000 avloppsanläggningar. Samtliga av dessa enskilda avlopp har tagits fram med en hög kravbild på uppfinningsrikedom, kvalitet och miljöpåverkan.

Senaste projekten och människorna. Både bakom och framför kulisserna.

Kontakta mig