FANN VA-teknik AB

Om FANN

Snart 30 verksamma år och över 60 000 levererade avloppsanläggningar. På FANN VA-teknik AB lever och andas vi för bättre lösningar att behandla vatten på.

System som skonar miljö och människa

Lösningar som ska uppfylla högt ställda krav på innovation, kvalitet och miljöpåverkan. En ambition som tillsammans med en forskningsbaserad produktutveckling belönat oss med en marknadsledande position i Sverige. Framtagningen av IN-DRÄN har inte enbart inneburit klimatsmartare rening i fler svenska hushåll, utan även att du som konsument slipper hålla koll på om ditt nya avloppssystem uppfyller alla kommun- och miljöregler.

Bättre och enklare avlopp, för alla.

Lyssna på Avloppspodden!

FANN VA-teknik AB – en del av NEWS

IN-DRÄN har funnits med oss sedan starten. FANN grundades i Sverige 1990 med avsikten att sälja infiltrationssystem under just varumärket IN-DRÄN. Fyra år senare började vi vår tillverkning av produkter i rotationsgjuten polyeten.

Idag har FANN-gruppen närvaro och dotterbolag i Sverige, Finland, Norge och Polen. I juni 2014 skedde nästa avgörande milstolpe i FANN-historien. FANN VA-teknik AB och Litorinas portföljbolag går samman och bildar gruppen Northern Environmental and Water Solutions (NEWS), för närvarande den marknadsledande gruppen i Norden inom skräddarsydda och miljöriktiga avloppslösningar.

För en bättre vattenmiljö.

NEWS-koncernen består av tre affärsområden:

  • Skandinavisk Kommunalteknik AB – förmedlar pumpsystem
  • FANN VA-teknik AB – rening för enskilt hushåll
  • Alunda Polyeten AB – tillverkande bolag

Har du frågor?
Kontakta oss gärna!

Självklart följer vi EU:s regler kring hantering av dina personuppgifter.
Läs hela vår integritetspolicy här för att ta reda på mer!

Avloppspodden med FANN