fbpx

FANN Tool

FANN Tool är tillgänglig för våra auktoriserade partners och används för att snabbt ta fram rätt typritning för en fastighet. I verktyget kan man spara ned sina kunder, kundernas fastigheter och förslag på lämpliga avloppsanläggningar. Man kan också ladda ned tillhörande typritning för att bifoga ansökan till kommunen.

Kontakta oss för att få ett eget konto till FANN Tool

FANN Tool är endast tillgängligt för våra auktoriserade partners. Kontakta oss så lägger vi upp ett nytt konto för dig. Mejla post@fann.se eller ring 08-7610221 så får du hjälp direkt! Har du gått vår diplomkurs men inte auktoriserat dig? Ta kontakt med oss så hjälper vi dig med nästa steg.

  • Enkelt att komma igång
  • Skapa typritningar
  • Kunder, fastigheter och anläggningar på samma ställe
  • Användarvänligt utformning

Vanliga frågor och svar om FANN Tool

Vad är FANN Tool?

FANN Tool är ett webbaserat verktyg för hantera kunder, kundernas avloppsanläggningar och tillhörande typritningar.

Hur använder man FANN Tool?

Kika på vår korta instruktionsvideo om hur du snabbt kommer igång med verktyget.

Hur får jag tillgång till FANN Tool?

Om du är en FANN Auktoriserad Partner tar du kontakt med FANN Support, så lägger vi snabbt upp ett eget konto till dig.

Vem får tillgång till FANN Tool?

Alla som gått någon av våra Diplomkurser och sedan tagit nästa steg till att bli en FANN Auktoriserad Partner. Har du gått vår diplomkurs men inte auktoriserat dig? Ta kontakt med FANN Support så hjälper vi dig med nästa steg.

Kostar FANN Tool något?

Nej, verktyget kostar inget alls att använda.

Det går inte att logga in i FANN Tool?

Kontakta FANN Support för nya inloggningsuppgifter på mejl post@fann.se eller ring oss på 08-761 02 21.
Har du skapat ett konto i FANN Tool men glömt ditt lösenord – kontakta FANN Support så skickar vi ut en återställningslänk.

Vi är flera på företaget, kan vi ha olika inloggningsuppgifter?

Ja, ni kan ha olika inloggningsuppgifter om ni vill (olika konton) men ni delar inte kunduppgifter mellan kontona. Är ni flera kan ni annars dela på samma inloggningsuppgifter för att alltid ha tillgång till alla kunduppgifter.

Typritningen saknar innehåll, hur löser jag det?

Kontrollera att du angett alla nödvändiga uppgifter i tidigare steg och gå sedan tillbaka till typritningen. Prova även att ladda ned typritningen som PDF-fil. Kontakta FANN Support om problemet kvarstår.

Vad betyder valmöjligheten vattenfilter i FANN Tool?

Kryssar man i valet kommer det med tilläggstext på typritningen som informerar om att ”Backspolningsvatten från vattenfilter EJ får anslutas till avloppsanläggningen”. Anledningen är att anläggningen kan skadas av backspolningsvattnet, både slamavskiljaren och det biologiska reningssteget påverkas negativt av backspolningsvatten

Vad betyder valmöjligheten stort badkar i FANN Tool?

Kryssar man i valet kommer det med tilläggstext på typritningen som informerar om att ”Vid stort badkar måste dimensioneringen kontrolleras av FANN”. Anledningen är att  våra slamavskiljaren är dimensionerad för att klara tömning av badkar upp till 300 l. Har man badkar eller annat som innebär större flöden än så vid tappning, skall man välja en större slamavskiljare. Om det finns ett större badkar än 300 l kan även storleken på efterföljande reningssteg behöva utökas beroende på att den stora mängd vatten som leds från badkaret överskrider den genomsnittliga mängden producerat avloppsvatten från ett hushåll per dygn. Ta kontakt med FANN Support så hjälper vi till med dimensioneringen. Mejla post@fann.se eller ring oss på 08-761 02 21 så får du hjälp direkt.

Hur hanterar ni personuppgifter?

Vi har förberett FANN Tool enligt GDPR. Alla som vill kan få sina uppgifter raderade och vid eventuella intrång i systemet blir alla meddelade om det. Vi säkerställer att alla våra användare ska känna sig trygga i att använda FANN Tool.

Vad gör jag om jag behöver hjälp?

Hör av dig till oss på FANN Support så hjälper vi dig, mejla post@fann.se eller ring oss på 08-761 02 21 så får du hjälp direkt.