fbpx
Enskilt Avlopp All Inclusive

Vi tar hand om allt från ritning, installation och dokumentation, till återställning av trädgården.

All Inclusive tar hand om hela processen

Vi lovar dig den smidigaste avloppsinstallationen som finns på marknaden. Med Enskilt Avlopp All inclusive tar vi hand om allt från ritning, installation, dokumentation, till återställning av trädgården. Dessutom erbjuder vi underhållsfritt ägande med vår funktionsgaranti. FANN är det enda företaget i branschen som erbjuder den här typen av kundfokuserad lösning.

 Avlopp ska bara funka

Vi lever i en tid då fler och fler börjar längta ut på landet. Vi drömmer om att äta egenodlade tomater från trädgården, att njuta av morgonkaffet på trappan i försommarsolen och en oavbruten bakgrund av surrande bin och kvittrande fåglar. Eftersom vi har tillgång till alla tänkbara bekvämligheter i vardagen kan det enkla, lite spartanska livet vara något som lockar. Vi kan tänka oss att gå på mulltoa, tvätta oss i sjön och diska i hämtat brunnsvatten några veckor om året.

Ja, såvida inte den svenska sommaren ger oss 11 grader och snålblåst, det är din tur att ge dig ut i regnet och hämta vatten att koka upp till disken, det blåser iskallt genom springorna på utedasset och hygienen i familjen är ett minne blott när sjöns stålgrå yta bubblar av iskalla regndroppar för fjortonde dagen i rad. Och just då gör sig den där räksmörgåsen du åt kvällen innan sig påmind i magen. Visst är det trevligt med det spartanska livet, men visst är det än trevligare när allting funkar? 

 All inclusive är precis som det låter, allt ingår

Vi vet, det är både krångligt och tidskrävande att ge sig in i avloppsdjungeln, och sommaren är faktiskt till för att njutas av. Därför har vi, som första företag någonsin, bestämt oss för att göra det så lätt som möjligt för dig och din familj att installera ett komplett enskilt avlopp i ert hus där vi tar hand om precis allt. Enskilt Avlopp All Inclusive är precis som det låter, allt ingår. 

Du och din familj kan ägna er åt allt annat än funderingar på avlopp medan vi, som har 30 års erfarenhet i branschen, tar reda på vilket typ av system som är det bästa för er och er situation. Vi hjälper er med allt från ritningar, dokumentation och eventuella ansökningar. Naturligtvis har vi ett brett kontaktnät över hela Sverige med pålitliga och certifierade installatörer som vi kontaktar och ser till att de kommer och genomför installationen hemma hos er. När allt är klart dokumenteras den installerade anläggningen och tomten återställs. Vi skickar in de papper kommunen efterfrågar, du får en komplett beskrivning av ditt system och du får en 10-årig funktionsgaranti som innebär ett helt underhållsfritt ägande i 10 år.

Vi hjälper dig till underhållsfritt ägande

“Som privatperson installerar man bara ett nytt avlopp en gång i livet och då är det mycket nya saker man ska ta reda på och undersöka. Vi kan det här med avlopp, och nu knyter vi ihop vår kunskap och erfarenhet med kundens behov på ett sätt som aldrig gjorts tidigare.” säger Rikard Andskär, VD FANN.

Med Enskilt Avlopp All Inclusive behövs inga vakna nätter där du googlar avloppssystem, inga krångliga kontakter med installatörer, ingen oro för läckage eller huruvida rätt dokumentation blir gjord eller ej. Vi på FANN kan avloppssystem och vi vill hjälpa dig till ett underhållsfritt ägande.

 

Enskilt Avlopp All Inclusive

Fler nyheter

Vi syns i monter 209 tillsammans med vårt systerbolag Skandinavisk Kommunalteknik AB

I april byter vi på huvudkontoret lokaler!

Med FANN Tool kan du som är FANN Auktoriserad Partner enkelt skapa typritningar till dina jobb helt själv.