fbpx
FANN Avloppslösningar

Med Enskilt Avlopp All Inclusive kan du ägna din tid åt annat än avlopp.

Enskilt Avlopp All Inclusive - vad innebär det?

Eftersom du hamnat på vår sida står du förmodligen i valet och kvalet mellan att haka på vår tjänst Eget Avlopp All Inclusive eller välja en annan lösning. Vi förstår dina funderingar, och för att underlätta för dig vill vi berätta mer om vad vår tjänst Eget Avlopp All Inclusive innebär. 

 

Välja rätt system och göra typritning

Det första vi på FANN gör efter att du kontaktat oss är att klura ut vilken typ av avlopp som fungerar bäst för din situation. Där måste vi ta hänsyn till den tillgängliga ytan, hur stort hushållet är och var huset är placerat. 

Sedan är det dags att göra en typritning som visar ett tvärsnitt på anläggningen och hur den är förlagd i förhållande till mark. Typritningen består också av en specifikation av artikelnumren på materialet som ska användas så att entreprenören kan beställa det som behövs.

Sedan fixar vi monteringsanvisningar, en eller flera beroende på modell, en beskrivning av funktionsgarantin och offertunderlag till entreprenören. En auktoriserad entreprenören vi valt ut kommer också göra den grundläggande utredning som behövs inkl. t ex jordprovsanalys, för att välja rätt lösning för dig. Efter det är det dags att skicka in ansökan till kommunen, för att lägga ett nytt enskilt avlopp med vattentoalett behöver man söka tillstånd.

Låter det krångligt? Oroa dig inte, vi har gjort det här tusentals gånger och vet precis vad som gäller.

 

FANN Auktoriserad Partner

Auktoriserad FANN-entreprenör

Sedan tar vi kontakt med entreprenören och ser till att boka en dag och tid som fungerar för dig. Vi arbetar uteslutande med auktoriserade FANN-partners. Det betyder att de har genomgått vår fortbildning som fördjupar kunskaperna i enskilda avlopp, reningstekniker samt Havs- och Vattenmyndighetens allmänna råd. De har fått god koll på de krav som kommunen ställer och hur de som entreprenörer säkerställer att varje typ av anläggning blir korrekt utförd.

Den här utbildningen gör vi för att vara säkra på att alla våra auktoriserade partners når upp till den höga nivå som vi på FANN ställer på entreprenörer. 

 

10 års funktionsgaranti

Nu är det dags att skrida till verket! Under arbetets gång dokumenterar entreprenören löpande processen så att du har en bra dokumentation att spara för framtiden. När avloppet är nedlagt återställer vi tomten i så nära ursprungligt skick vi kan komma. Vi skickar in nödvändig dokumentation till kommunen så att de kan känna sig trygga med att allt gått rätt till. 

Med vår 10 åriga funktionsgaranti kan du njuta av underhållsfritt ägande och ägna dig åt helt andra saker än avlopp. Om något mot all förmodan skulle krångla så kommer vi, eller entreprenören, i en rasande fart och löser biffen. 

 

Har du fortfarande frågor? Hör av dig till oss reder vi ut dem!

 

Enskilt Avlopp All Inclusive

Fler nyheter

Vi syns i monter 209 tillsammans med vårt systerbolag Skandinavisk Kommunalteknik AB

I april byter vi på huvudkontoret lokaler!

Med FANN Tool kan du som är FANN Auktoriserad Partner enkelt skapa typritningar till dina jobb helt själv.