fbpx
FANN Avlopp

Dags att välja avloppssystem?

Här har vi plockat ut några olika boendetyper och kombinerat dem med lämpligt avloppssystem för att ge dig inspiration i letandet.

Vilket avloppssystem som gäller för just ditt boende är naturligtvis beroende av en mängd olika faktorer, och man måste se till helhetsbilden för att göra en korrekt bedömning. Vi på FANN har lösningar för alla olika typer av situationer.

Använder du dig av vår tjänst Enskilt avlopp All inclusive tar vi på FANN reda på vilket system som passar bäst för just dig, sen sköter vi hela processen från första spadtaget tills det är dags att spola toaletten.

 

FANN Avlopp

Sommarstugan vid sjön

Har du kommit över en vattennära drömstuga? Där kommer du och dina kära få många härliga dagar framöver!
Bor man nära vatten får man alltid tänka till lite extra för att inte åsamka naturen skada. Vi kan utgå ifrån att det finns en hög skyddsnivå runt ditt hus. Därför rekommenderar vi en FANN Biobädd med 4 m3 slamavskiljare. Eller en slamavkiljare på 4 m3 tillsammans med INDRÄN Plus infiltration och EkoTreat WiFi. Ibland kan det finnas högt ställda lokala krav och då rekommenderar vi separerade system. En slamavskiljare på 0,9 m3 för bad, disk och tvättvatten och en sluten tank för WC-vattnet.

Och kom ihåg! Väljer du vår tjänst Enskilt Avlopp All inclusive så hjälper vi dig med hela processen från start till mål så att du kan ägna din tid åt att ta dopp i sjön. Eller dra upp året största gädda.

 

FANN Avlopp

Flerfamiljshuset 

Om ni är fler än tre hushåll finns det olika tänkbara lösningar som skulle funka bra för er allihop. Ni skulle till exempel kunna lösa det med varsin slamavskiljare och en gemensam INDRÄN Max markbädd.

Och kom ihåg! Väljer du vår tjänst Enskilt Avlopp All inclusive så hjälper vi dig med hela processen från första spadtaget till spolning så att du kan ägna din tid åt annat. Grillkväll med familjen, till exempel.

 

FANN Avlopp

Villan på landet

Det finns mycket som är härligt med att bo på landet. Friheten, naturen, utedasset. Okej, det sistnämnda är ofta ett nödvändigt ont. Vill du installera enskilt avlopp till ditt hus vid normal skyddsnivå rekommenderar vi  en slamavskiljare på 2 m3 med efterföljande INDRÄN Plus infiltration.

Och kom ihåg! Väljer du vår tjänst Enskilt Avlopp All inclusive så hjälper vi dig med hela processen från första spadtaget till spolning så att du kan ägna din tid åt att utforska nya stigar i skogen. Eller odla tomater.

FANN Avlopp

Längst ut på en klippa

Nu kan vi ana att du bor i ett område med hög skyddsnivå. Då rekommenderar vi en FANN Biobädd ovan mark med 4 m3 slamavskiljare. Om du bor vid normal skyddsnivå är en slamavskiljare på 2 m3 med efterföljande INDRÄN Plus infiltration ett alternativ, under förutsättning att man kan täcka över anläggningen.

Och kom ihåg! Väljer du vår tjänst Enskilt Avlopp All inclusive så hjälper vi dig med hela processen från första spadtaget till spolning så att du kan ägna din tid åt att måla om fasaden. Eller ligga på sofflocket och lösa Sudoku.

Hör av dig och berätta mer om ditt boende!

Vad som gäller för just din situation beror naturligtvis på många faktorer, hör av dig till oss och berätta mer om ditt boende så hjälper vi dig till den bästa lösningen. Vi har lösningar för alla tänkbara bostadssituationer.

Enskilt Avlopp All Inclusive

Fler nyheter

Vi syns i monter 209 tillsammans med vårt systerbolag Skandinavisk Kommunalteknik AB

I april byter vi på huvudkontoret lokaler!

Med FANN Tool kan du som är FANN Auktoriserad Partner enkelt skapa typritningar till dina jobb helt själv.