fbpx
Ted Torstensson RILUM Schaktteknik

Ted Torstensson, Rilum Schaktteknik

FANNs Diplomkurs får 5 av 5 i betyg av Rilum Schaktteknik!

Ted Torstensson, entreprenör och egenföretagare med firman Rilum Schaktteknik, är jättenöjd med FANNs diplomkurs och planerar att auktorisera sig så fort det går. Han säger att det är en win-win situation för alla och ser fram emot ett nära samarbete med FANN som partner.

FANN VA-teknik har sedan 2005 genomfört diplomutbildningar och håller regelbundet kurser runt om i landet. Utifrån rådande pandemin har kurserna justerats och anpassats efter folkhälsomyndighetens riktlinjer. En av FANNs säljare och kursledare säger att;
”Vi vet att många vill gå vår kurs och det finns ett stort behov av utbildning inom enskilda avlopp, därför har vi bestämt oss för att vi inte ställer in kursen – men vi ställer om!”. Det anpassade upplägget innebär en dag istället för två, små grupper med anpassade avstånd i lokalen.

Ted Torstensson var en av de nöjda deltagarna vid FANNs Diplomkurs under april i Helsingborg. Ted beskriver kursen som mycket givande, pedagogisk och innehållsrik.
Jag är jättenöjd, det kunde inte bli bättre! Ett fantastiskt upplägg!”. Upplägget för diplomkursen innefattar en genomgång av enskilda avlopp som helhet, reningstekniker samt vilka fördelar som finns med de olika teknikerna. Havs- och Vattenmyndighetens allmänna råd. Hur entreprenören ska säkerställa att en anläggning blir korrekt utförd samt innebörden av de krav som kommunen ställer. Kursen innehåller även praktiska övningar med fördjupning  i själva installationen och dimensioneringar.
Kursen som helhet har gett mig nya insikter och perspektiv, nya kunskaper förmedlat på ett pedagogiskt sätt helt enkelt!” säger Ted.

Ted vill även framhäva kursledarna som fantastiskt engagerade och de skapade en trygg och öppen atmosfär som bidrog till många bra och givande diskussioner.
”Vi fick direkt svar på våra frågor samtidigt som vi alla deltagare kunde bolla frågeställningar oss emellan. Det är så man vill att en kurs ska vara!”.
Dessutom har kurstillfället gett Ted flera bra kontakter för sitt fortsatta arbete.

Diplomeringen är grunden för att bli en FANN Auktoriserad Partner. Ted tycker att diplomeringen i sig är jättebra för att ge mer trovärdighet, kunskap och att kunna erbjuda kunderna 10 års funktionsgaranti men påtalar att auktorisationen är en självklarhet.
För mig är det självklart att vilja auktorisera mig så fort jag bara kan, det bygger mitt varumärke. Jag kan stolt visa att jag är vidareutbildad och en kunnig entreprenör, det ger en trygghet för kunden”.

När FANN är i kontakt med fastighetsägare rekommenderas alltid en Auktoriserad Partner i första hand, det innebär att det är faktiska jobb som förmedlas.
Det ger mig möjlighet att utvecklas och växa med FANN som partner, jag kan få fler jobb och de får en lojal entreprenör, ett riktigt partnerskap. Det bli en win-win situation för oss alla!” säger Ted.

Efter kurstillfället har Ted haft en tät kontakt med FANNs lokala säljare. Ted poängterar vikten av den goda relationen.
Det är en trygghet att han finns till hjälp för både rådgivning och med sin breda och djupa kompetens, det gör mitt jobb lite enklare! Jag känner mig alltid i trygga händer!”

RILUM Logotyp

Ted sammanfattar diplomkursen med att den gav honom massor av ny kunskap och nya perspektiv . Han är jättenöjd, både med upplägg och kursledare.

Jag skulle varmt rekommendera denna kurs till alla! Jag har lärt mig så mycket, dessutom ger det mig möjligheten att bli en auktoriserad partner till FANN. Kursen får av mig 5 av 5 i betyg!”

Fler nyheter

Ny spridarmatta för INDRÄN Plus infiltrationer ersätter helt den gamla mattan på rulle.

Håll dig uppdaterad! Ladda ned vår nya produktguide och få full koll på alla nyheter och produktförä...

En broschyr till alla fastighetsägare som funderar på att installera ett nytt enskilt avlopp.