fbpx
FANN Regnvattentank

FANN nominerad till Nordbyggs Guldmedalj 2022

FANNs Regnvattentank är en av 10 nominerade produkter till priset som delas ut i samarbete mellan Nordbygg och Svensk Byggtjänst. De nominerade produkterna har valts ut bland drygt 100 produkter som publicerats i Byggkatalogens nyhetsbevakning under 2021.

Vinnaren utses av en jury i mitten av april och priset kommer att delas ut på Nordbygg den 28 april på Stockholmsmässan.

Nordbyggs Guldmedalj har delats ut sedan 2010

Den allra första medaljen delades ut 2010 och tillföll då Soltech Energy och deras solenergisystem med takpannor av glas. Medaljen har delats ut årligen sedan dess och har visat på en imponerande bredd av innovationer representerade av allt ifrån stora industrikoncerner som t ex 3M till enskilda entreprenörer. Intelligenta fuktsensorer, mobil betongstation och arbetsbyxa för gravida är några exempel ur den långa raden vinnare av Nordbyggs Guldmedalj.

Till vinnare av Nordbyggs Guldmedalj 2021 valde juryn att uppmärksamma en social hållbarhetsaspekt, nämligen arbetsmiljö och säkerhet genom Hiltis HA EXO-O1 Exoskelett som har potential att förbättra arbetsmiljön för många och minska risken för förslitningsskador.

Fler nyheter

I april byter vi på huvudkontoret lokaler!

Med FANN Tool kan du som är FANN Auktoriserad Partner enkelt skapa typritningar till dina jobb helt själv.

Entreprenörseftermiddag om små avlopp 14 mars i Sundsvall. Välkommen till en eftermiddag för dig som är grä...