Utbildningar

Bli proffs på enskilt avlopp – anmäl dig till diplomkurs för entreprenörer

Vi håller diplomkurser på flera platser runt om i landet. Tid och plats ser du i vår kalender lite längre ner på sidan. Har du frågor om våra diplomkurser så ringer du eller mailar till oss på FANN direkt. Ring oss på nummer 08-761 02 21, eller maila till post@fann.se

Den bästa och mest intressanta utbildning jag varit med om. Detta gäller även föreläsarna. Tack!

Diplomkurser 2020/2021:

Kursort samt datum

Falun 11-12 november DATUM FLYTTAT
Jönköping 9-10 december INSTÄLLD
Norrköping 20-21 januari INSTÄLLD
Karlstad 17-18 februari INSTÄLLD
Växjö 3-4 mars 2021
Göteborg 7-8 april 2021
Stockholm 28-29 april 2021
Umeå 19-20 maj 2021
Falun 2-3 juni 2021

Covid-19

Vi följer självklart Folkhälsomyndighetens rekommendationer om avstånd för att minska smittspridning, vilket kan påverka antalet deltagare som kan tas emot per kurstillfälle. Passa på att boka och säkra din plats redan idag!

Om diplomkursen

Diplomkursen består av två heldagar. Kurserna genomförs på olika orter runt om i landet, hittar du inget datum som passar dig? Skicka en intresseanmälan till post@fann.se eller så en signal så hör vi av oss när nya kurstillfällen fastslagits. Kostnaden för hela kursen är 1995 kr exkl. moms, men alla entreprenörer som auktoriserar sig och sedan anlägger 5 eller flera dokumenterade FANN-avlopp inom 12 månader från kurstillfället får tillbaka hela summan!

Mycket bra utbildning. Bra med all info som är generell oavsett avloppslösning. Seriöst anordnat!

Dag ett

Vi börjar kursen med diskussion kring enskilda avlopp, reningstekniker samt Havs- och Vattenmyndighetens allmänna råd. Vilka fördelar med de olika teknikerna finns det? Vad innebär de krav som kommunen ställer och hur ska du som entreprenör säkerställa att en anläggning blir korrekt utförd?

Dag två

Nu fördjupar vi oss i själva installationen och utför dimensioneringsövningar. Vi går igenom eventuella frågor samt FANN Auktoriserad Partner-konceptet innan vi avslutar med ett
kunskapstest (frivilligt för FANN Auktoriserade).

Diplom

Diplom får man efter godkänt kunskapsprov. Vill man bli en FANN Auktoriserad Partner ska man även installera en korrekt genomförd och dokumenterad FANN-anläggning.

Nu är du en FANN Auktoriserad Partner och får ta del av alla fördelar som ingår i FANN Auktoriserad Partner-konceptet.

Engagerade kursledare. Bra material. Bra tempo. Kanon!

FANN Auktoriserad Partner

När vi är i kontakt med fastighetsägare rekommenderar vi alltid en Auktoriserad Partner. Det innebär att vi förmedlar avloppsjobb till dig som är auktoriserad av FANN. Som Auktoriserad Partner får du och dina anställda gå om diplomkursen så ofta ni vill – kostnadsfritt!

Vi har säljare i hela landet som dagligen besöker, hjälper och informerar entreprenörer, grossister och kommuner om våra system. Är du Auktoriserad Partner får du en egen kontakt med en säljare i just ditt område. Dessutom får du ett VIP-nummer till vår support så att du slipper stå i telefonkö – ditt samtal kommer alltid att vara prioriterat!

Vi erbjuder löpande fortsättningskurser för våra Partners.

Grossist

Du som är grossist får lära dig mer om ett av de största företagen inom enskilda avlopp och våra produkter. Det ska underlätta för dig vid försäljning av avloppssystem. Du kommer även att kunna erbjuda en bättre service och support till dina avloppskunder.

Miljöinspektör

Många miljöinspektörer går årligen vår diplomkurs. Kursen fungerar både som en allmän grundkurs inom enskilda avlopp, men har även ett huvudfokus på FANN:s avloppssystem. Kursen ska underlätta det dagliga arbetet med prövning och tillstånd av FANN:s anläggningar.

Mycket bra kurs även för en miljöinspektör, även om den främst är riktad till entreprenörer. Bra med utrymme för frågor!

Anmäl dig nedan