En nöjd entreprenör!

Jonas Andersson är en av våra många FANN Auktoriserade Partners. Han utgår från Örkelljunga och tycker om att jobba med sina kunder, samt hjälpa dem med skräddarsydda installationer som uppfyller deras behov och samtidigt efterlever kommunernas tuffa kvalitetskrav.

Jonas säger att produkterna från FANN har blivit ännu bättre och nämner som exempel den nya EkoTreat WiFi och styrenheten för biobädden.

FANN har smidiga och snabbjobbade produkter som oftast går att installera på endast ett par dagar - även fast jag oftast gräver med en relativt liten maskin

säger Jonas. Han upplever också att det är lätt att få hjälp av FANN med t ex typritningar, diskussion av lösningar, samt annan support.

Jag upplever att samarbetet med FANN fungerar bra, och att jag får kundkontakter av FANN som oftast resulterar i ytterligare avloppsjobb

Han nämner dessutom att han har mycket värdefulla relationer med andra FANN Auktoriserade entreprenörer i södra Sverige.

Jonas har varit FANN Auktoriserad sedan 2013 och jobbar endast med FANN:s produkter. Han ser alltid till att hålla sin kunskap uppdaterad och tar därför tillfället i akt att gå om FANN diplomkurs när tillfälle ges. Jonas installerar ca 10-15 avlopp per år.

På bilden ser ni Jonas när han installerar en SA 2000 med inbyggd pumpbrunn och efterföljande INDRÄN markbädd.

Fler nyheter

Vi på FANN har stängt över jul och nyår – från och med 24/12 till och med ...

Vi utökar med fler diplomkurser under 2023

Hur stor är vår största slamavskiljare?