FANN Blue Wide Trekammarbrunn

FANN Blue – Världens bästa trekammarbrunn

Världens bästa trekammarbrunn – kan det verkligen stämma eller är det bara en överdrift?

Vi vågar påstå att: om man väger in alla faktorer och jämför med hela branschen så är det faktiskt sant – FANN Blue trekammarbrunn är bäst. Sedan början av 90-talet har FANN fokuserat helt och hållet på lågbyggande, miljöeffektiva horisontella slamavskiljare. Nu kompletterar vi vårt sortiment med en helt egen trekammarbrunn. Bakgrunden är att vi under flera års tid samlat på oss feedback från framförallt våra entreprenörer som sett trekammarbrunnen som en nödvändighet ur konkurrenssynpunkt.

Att vi lyckades ta fram en exceptionellt bra trekammarbrunn som till att börja med är nästan 100 gånger bättre än vad godkända utsläppskrav ligger på, blev till och med vi lite förvånade över. FANN Blue kommer inledningsvis finnas i två kubikmeter och inom kort planerar vi även att ta fram en trekammarbrunn på fyra kubikmeter.

FANN Blue kommer att finnas tillgänglig som ett komplett paket inklusive teleskoplock, med eller utan pumpbrunn samt även utan några tillbehör.

Benämning: FANN Blue komplett paket
RSK nr: 5622361

Benämning: FANN Blue komplett paket med integrerad pump
RSK nr: 5622362

Benämning: FANN Blue enbart tank
RSK nr: 5622360

Fler nyheter

Framtidssäkra din kunskap och dina installationer genom att gå vår diplomkurs

På Ekerö bor familjen Broberg som i samband med ett nytt fastighetsprojekt investerat i en regnvattentank från FANN fö...