FANN-Biobädd-Uppgradering

Optimera din FANN Biobädd genom enkel uppgradering

En ny generation av FANN Biobädd finns nu tillgänglig för befintliga kunder genom enkel uppgradering.

Befintliga installationer av FANN Biobädd kan nu uppgraderas till vår senaste generation. Vi har byggt bort risken för luktproblem genom att tvinga allt luftflöde genom ett effektivt kolfilter. Det aktiva kolfilter och det lägesstyrda fläktsystemet gör trädgårdslivet till en garanterat luktfri och trevlig upplevelse.

Med den uppdaterade biobädden finns det inget behov av ventilation ovan tak och antal rör som sticker upp ovan mark har minimerats till ett. Vi vill passa på och tacka alla fastighetsägare och entreprenörer för kreativ feedback och givande diskussioner ute på fältet, vilket är något vi alltid tar med oss i vårt förbättrings- och utvecklingsarbete.

FANN Biobädd är CE-märkt enligt EN 12566-3 i kombination med vår slamavskiljare och EkoTreat WiFi.

Benämning: Uppgraderingspaket kolfilter FANN Biobädd
RSK nr: 5525330

Ingår i paketet: 2 st kolfilter, 1 st kolfilterinfästning, 1 st vattenlås, 1 st svart skjutmuff 110 mm, 1 st svart täcklock 110 mm, 1 st orange skjutmuff 110 mm samt 1 st anvisning. Obs! Uppgraderingspaketet inkluderar inte biobädd eller slamavskiljare och måste kompletteras med något av nedan alternativ:

Alternativ 1 – se produktblad eller monteringsanvisning. Kompletterande produkter som inte ingår i uppgraderingspaketet:
2 st 90° böj 110 mm dubbelmu , Ca 2 m 110 mm rör.

Alternativ 2 – se produktblad eller monteringsanvisning. Kompletterande produkter som inte ingår i uppgraderingspaketet:
1 st FS6 stos, RSK nr 5618404, 1 st PE700 lock, RSK nr 5618284.

Fler nyheter

Pandemin satte tillfälligt stopp för våra diplomkurser för att bli en FANN Auktoriserad Partner. Men inom ...

Lindahls Gräv och Anläggning AB ser inte längre någon anledning att krångla med betongbrunnar och ...

Kika på Svanströms El & VVS senaste jobb ute vid Tommy och Ann-Charlotte Körbergs sommarställe, där ...