fbpx

Byta system för avlopp? FANN hjälper dig!

nytt avlopp

Visste du att minireningsverk kan ha en negativ miljöpåverkan på ytvattnet? Det finns gott om anledningar att byta system för avlopp. Känns det jobbigt och svårt? Med FANN vid din sida blir processen smärtfri.

Vi fattar, du har inte avlopp som hobby. Därför har vi skapat en process för att byta system för avlopp som underlättar för dig som kund. Så, hur går det till?

Byta system för avlopp med FANN – så funkar det

Inledningsvis ställer vi ett par grundläggande frågor till dig om din fastighet. Utifrån svaren dimensionerar och identifierar vilken avloppsanläggningen du är i behov av. När du accepterat vår skräddarsydda lösning och valt en FANN-auktoriserade entreprenörer som verkar i ditt område så kan du bara luta dig tillbaka medan ditt nya avlopp installeras av ett proffs. Tidsplan och pris bestämmer ni på förhand.

Självklart återställs din tomt efter avslutat arbete. För din trygghet utförs även en slutbesiktning, dokumentation lämnas över till kommunen och du erhåller en komplett beskrivning av din anläggning samt ett bevis på din 10-åriga funktionsgaranti.

Dags att byta system för avlopp? Börja här!