Enskilt avlopp och avlopp för gemensam anläggning

Referenser

Vi har i 30 år som tillverkare utvecklat effektiva systemlösningar för enskilt avlopp som uppfyller alla krav för både hög och normal skyddsnivå. Ta gärna kontakt med oss så kikar vi tillsammans på vad som passar dig bäst.

När fler behöver se över sina avlopp, är det alltid värt att beakta en större gemensam anläggning. Att gå ihop om en IN-DRÄN Max anläggning är som regel 20 – 40% billigare än enskilda lösningar. Här kan du läsa mer om några av våra installationer.

ENSKILT AVLOPP I BORGVIK, GRUMS

Mellan Borgvik och Grums, ett par meter från Vänern, ligger nu en timrad stuga för två, med miljövänlig- och säker avloppshantering – vilket var ett absolut krav. Johanna Norlin bestämde sig för fyra år sedan, hon skulle bygga sitt drömhus för åretruntboende med plats för två nu när barnen vuxit upp och flyttat ut. Platsen var redan bestämd, det var bara en fråga om att dra till sig nödvändig expertis.

Läs om anläggningen i Borgvik >>

IN-DRÄN MAX I HALAHULT, KARLSHAMN

Reningen i Halahults gamla reningsverk för avlopp från 1986 höll inte måttet och anläggningen uppfyllde inte hög skyddsnivå. Karlshamns kommun behövde en lösning för 22 hushåll med totalt 110 personer som mest. Lösningen skulle klara hög skyddsnivå.

Läs om anläggningen i Halahult >>

IN-DRÄN MAX PÅ SÄBY SÄTERI, INGARÖ

Säby Säteri, beläget på natursköna Ingarö, behövde lösa avloppsfrågan och ta hänsyn till en känslig skärgårdsmiljö. Avloppssystemet skulle klara hög skyddsnivå och vara dimensionerat för  hotellverksamhet med  kapacitet för 91 boende och konferensmöjlighet för 300 personer.

Läs om anläggningen på Säby >>

IN-DRÄN MAX PÅ THORESTA HERRGÅRD, BRO

Anrika Thoresta Herrgård i Bro nordväst om Stockholm driver hotellverksamhet med idag 38 sängplatser och en planerad utbyggnad av ytterligare 50 sängplatser. Varje vardag tar anläggningen emot  45 – 65 lunchgäster. Det nya avloppssystemet skulle också innefatta tre hushåll med permanentboende och klara hög skyddsnivå.

Läs om anläggningen på Thoresta >>

IN-DRÄN MAX I ÅSLE SKOLA, FALKÖPING

Åsle skola ligger i i omgivningar med vacker natur och skog, vilket också ställer krav på verksamhetens avlopp. Det befintliga avloppssystemet behövde ses över och kapaciteten utökas. Även här fanns krav på att anläggningen skulle klara fosforrening för hög skyddsnivå.

Läs om anläggningen på Åsle skola >>

IN-DRÄN MAX PÅ ÄNGSÖ CAMPING, VÄSTERÅS

Ängsö Camping i Västerås är en året-runt camping med 450 campinggäster och 250 restauranggäster. Campingen behövde en lösning som klarar varierande belastning och hög skyddsnivå, d v s extra fosforrening.

Läs mer om anläggningen på Ängsö >>